Tuesday, 25 March 2014

Saya dah lupa sangat

Assalamualaikum,

dah dekat sebulan kot buat blog baru ni, tapi masih tak memperkenalkan lagi, sebab memang buzy yang amat, lagi satu sebab saya dah lupa macam mana nak buat belog baru.


ini pun saya gagah cari blog blog pakar untuk buat balik belog ni.

ada sapa sapa boleh tolong ajar saya untuk bina blog, sebab saya memang dah lupa plus edit blog dah tukar versi baru. tolong saya boleh?

then,

jom la follow saya balik,saya tengah paksa tau ni, pls! +_+

follow instagram saya jugak http://instagram.com/intansaffyna

sertakan link blog anda juga tau, saya follow nanti tau

bye.


8 comments:

Intan Wandalaara said...
This comment has been removed by the author.
Intan Wandalaara said...

......

Intan Wandalaara said...

testing

Intan Wandalaara said...

test

Intan Wandalaara said...

test

eyka baha said...

sama lah kita.setelah beberapa lama.baru aktif balek ni.huhu
http://eykabaha.blogspot.com/

eyka baha said...

sama lah kita.setelah beberapa lama.baru aktif balek ni.huhu
http://eykabaha.blogspot.com/

eyka baha said...

sama lah kita.dah lama tinggalkan.huuh
http://eykabaha.blogspot.com/

 
The Author@Copyright©All Right Reserved by Intan Saffyna