Tuesday, 22 April 2014

Good Night

Salam Ladies,

Done.
3 Giveaway sekali gus saya join malam-malam buta ni, tak kisah pun menang atau tidak yang penting saya dah join dapat support kawan-kawan.. kawan-kawan pun datang bertandang ke blog baru saya jugak.. best kan macam tu.

Bila  fikir balik, saya rasa macam nak buat giveaway jugak.. anniversary dah nak sampai.ehh malu kita tutup muka dengan selimut,bye.


Selamat Malam.

8 comments:

Lily Erliyani said...

GUD LUCK DEAR... HA..BETUL TU. SUPPORT KAWAN-KAWAN KAN.

Intan Saffyna said...

@Lily Erliyanithanks dear :) jom support kawan2 :)

nor ainza said...

insyaAllah ada rezeki la tu nk menang hehe

p/s: makin comel hehe and makin montel kak intan

Intan Saffyna said...

@nor ainzahi dear, jgn ckp mmacam tu,malu tau..kita dh la gemok.. hehe

cahaya mata said...

hehe..done follow u too.. =) gudluck sweetie! ^_^

Intan Saffyna said...

@cahaya mata thanks dear sudi follow saya :)

ayut said...

Hahaha..ayut pon nak buat tp xbuat2x..hahahha

Intan Saffyna said...

@ayut

insyaalah, nt kita buat sama2 :)

 
The Author@Copyright©All Right Reserved by Intan Saffyna