Thursday, 24 April 2014

Lagu dalam blog saya

Salam Ladiess,

Ni saya nak tanya bising sangat tak lagu dalam blog saya? ada rasa memekak tak? sebab ada orang yang bila masuk blog someone mesti laju-laju keluar balik sebaik saja terdengar lagu.. sebenarnya saya juga pun macam tu.. kadang-kadang terkejut bila lagu tu kuat sangat pastu ttetiba (tapi, tiba-tiba tau..tak sengaja pun..hheheee) laju je jari terus klik pangkah.

sebab tu saya nak tanya korang, bising sangat lagu kat blog saya ni?
tapi nak buat macam mana kalau bising pun korang slow kan jela woleum kat laptop korang kan.. huhu

lepas tu saya nak tanya best ke lagu kat blog saya ni? sebab lagu pun music je, tanpa suara. tapi saya suka lagu ni sebab dia guna Instrumental.. korang suka jugak ke?

sebab tadi ada yang cakap lagu ni best, lepas tu saya dapat email tanya saya pasang lagu apa??
sebenarnya lagu ni dah lama dulu tapi oleh kerana ia baru keluar dalam telenovela, terus saya cepat-cepat suka lagu ni..


mesti korang pernah tengok kot dekat tv3 drama philipina Temptation of Wife,saya guna lagu tema drama tu la.. sebab macam bestkan..

kalau korang jugak lagu ni, search je dekat youtube.
Sekian,

22 comments:

Siti Norasikin said...

cik siti da terminat pulak cite tow nie..

Ija Rased said...

sy oke jek..sekdar hiburan bila berkunjung

Intan Saffyna said...

@Siti Norasikin kan.. saya kalau si cantik marian tu punya drama.. mmg terus layan.. hehe :)

Intan Saffyna said...

@Ija Rased terima kasih sudi singgah blog saya :)

Haryati Faizal said...

salam kenal... singgah sini n follow...
tak kisah pun...klu blog ada lagu...

Ayu Zan said...

kalau speed blog ok, quota banyak ok la. kalau x.. agak ganggu rasanya. tapi saya ok jer..asalkan lagu bukan rock.hehe

salam kenal

Ayu Zan said...

kalau speed blog ok, quota banyak ok la. kalau x.. agak ganggu rasanya. tapi saya ok jer..asalkan lagu bukan rock.hehe

salam kenal

Intan Saffyna said...

@Haryati Faizaltq ye sudi follow blog saya :)

Intan Saffyna said...

@Ayu Zan tula.. saya pun kalau tetiba dgr lagu rock boleh terkejut kot.. :)

Norhasniza Khalid said...

ada lagu ek, mama tak perasan.. hihi, sebab mama tutup volume pc mama.. hihi

Puteri said...

best lagu ni :) tak memekak pun :) hihi

Intan Saffyna said...

@Norhasniza Khalid ala.. tak dapat dgr lagu best.. hehe

Intan Saffyna said...

@Puteri yeke.. terima kasih ye :)

Intan Saffyna said...

@Puteri yeke.. terima kasih ye :)

cikcenderawasih said...

ok je,kak. sebab tanpa suara. :)

ayut said...

Tgk jgk kadang2x suka je dgr lagu ni...xde masalh pon..

Cikgu Norazimah said...

salam mesra..have a good day ;)

anajingga said...

sedang mengikuti kisah ni kat tv..best sgt ada marian rivera dan dennis trillo kan..

Intan Saffyna said...

@cikcenderawasih kan.. tak pening sgt kot..huhu

Intan Saffyna said...

@ayut kalau tak sakit pala.. ok la kan :)

Intan Saffyna said...

@Cikgu Norazimah hv a nice day dear :)

Intan Saffyna said...

@anajingga kan.. saya pun mmg minat dgn marian.. best n cantik

 
The Author@Copyright©All Right Reserved by Intan Saffyna