Wednesday, 2 April 2014

Review Kulit Cantik?

Salam Semua,

pengenalan.

title review tetiba kan lepas tu tetiba pengenalan..huahua.. saje je kasi gempak sikit kan first time update blog. lepas blog lama dah hilang ini lah kali pertama update 2014 punya cerita.
sebelum ini dan update jugak kan cuba tgok kt few entri yang lain, tapi itu entry yang bukan tahun ini punya nampak macam pelik kan bukan tahun ni punya..hahaa

memang taip tahun ini, tapi cerita mengenai blog hilang yang tahun lepas punya. baru mula balik semalam bila masuk je bulan april fool ni, fool tu saje tambah.

semalam saya masuk giveaway setelah 2 tahun tak pernah jenguk blog sampai blog merajuk sampai blog jadi blank!, lepas tu saya buat entri Hi April simple je letak gambar je pun sebab menandakan saya update jugak la kan..

tadi kata nak review kan? sebenarnya tak de nak review apa pun hari ni, nanti insyaallah saya buat review produk yang saya guna dan mekup best yang saya pakai untuk share dengan uolls, kata sharing is caring, kecantikan hak milik setiap insan, wah gitu kan statment saya.. so tak salah sekiranya saya kongsi.

sebelum kita review jom kita tengok gambar ni nak?
.
.
.
.
rasa nak selongkar drawer baba nak cari kertas pasir nak gosok kat muka kasi licin macam dalam gambar ni.baru puas hati. huuhu.. sape yang nak tak nak cantik kan. ini baru contoh muka licin yang saya ambik dalam google, belum tengok yang lain lagi, semua cantik. boleh nangis tengok tau. :)

20 comments:

Yumida Huda said...

licin kulit dia

Intan Wandalaara said...

@Yumida Huda kan best kulit licin :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

cantik kulitnya.. :D

Intan Wandalaara said...

@Mizz Aiza (Dunia Kecil) kulit model mmg licin :)

Khir Khalid said...

Hi.. saya follow sini juga.. salam perkenalan & t kasih Intan.. :)

Faizal Mohamad Twon Tawi said...

Salam blogging. Kulit yang halua

Asha Lya said...

bestnya kalau kulit licin

Intan Wandalaara said...

@Khir Khalid terima kasih sudi follow saya :)

Intan Wandalaara said...

@Faizal Mohamad Twon Tawi salam blogging :)

Intan Wandalaara said...

@Asha Lya best kan.. cantik je :)

lynn kamarul said...

cantik kulit.. hehe ape pun selamat kembali berblog

Intan Wandalaara said...

@lynn kamarul hi..thanks support saya,salam kenal :)

SSurianah Yana said...

lawanya gambr ..halus mulus^^

Fuza Musa said...

Kulit cantik idaman semua

Siapa nak hadiah?

http://fuzamusa.blogspot.com/2014/04/saya-nak-join-giveaway-fuza.html

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Kulit intan akak tengok pun licin tu .. :)

RDZ Z said...

Salam kenal Intan..Thanks ya sudi singgah Blog Santai..Sudah follow Blog Intan juga...welcome back ya...

Intan Wandalaara said...

@SSurianah Yana salam kenaal dear :)

Intan Wandalaara said...

@Fuza Musa salam kenal, insyaallah ada masa saya join :)

Intan Wandalaara said...

@CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) tak ada lah kak, biasa saje :)

Intan Wandalaara said...

@RDZ Z sama-sama :)

 
The Author@Copyright©All Right Reserved by Intan Saffyna