Thursday, 1 May 2014

Balik Rumah Sendiri

Assalamualaikum.

Hi, bape hari tak update kot.. sepanjang bercuti kami balik kampung, saya balik rumah mertua.. Masih sempat lagikan nak ucap selamat hari pekerja kan..

and now kami on the way balik k.l melalui highway utara selatan.
hujan lebat jugak, pastu panas, pastu hujan balik...

saya tak tido sebab teman suami driving sensorang.
dah tak buat ape untuk hilangkan mengantuk saya keluarkan laptop dan update entry ni..

dan beberapa hari jugak tak dapat blogwalking ke blog kawan-kawan sebab line tak mengizinkan.


ok lah.. pening kepala hadap leptop sambil jalan.. tengok gunung.. huhu
jangan lupa banyak kan berzikir.. apabila dalam perjalanan yang jauh.. boleh menghilangkan boring jugak.

bye, Selamat Bercuti :)


No comments:

 
The Author@Copyright©All Right Reserved by Intan Saffyna