Monday, 16 June 2014

Kembali Menaip

salam ladiess,

huh! dah lima hari berlalu, entry yang ada dalam draf pun tak sambung menaip pun lagi.. rasa cepat sangat masa sekarang sampai tak sempat nak kejar. lepas tu cuaca memang panas, gila-gila punya panas.

hari saya gagah taip entri baru, sebab taknak laah lama2 biar kan.. walaupun saya buat entry pendek je.

sebenarnya saya banyak yang nak cerita dalam blog ni, pasal annversary saya pun smpat taip lagi, tapi saya dah ada cerita baru pulak. pasal prenancy saya,dan ada dua tiga lagi cerita baru..

tapi

entah kenapa saya jadi tak ada mood sangat nak menaip, adakah disebabkan saya hamil,  sebenarnya ye kot? saya selalu je letih cepat mengantuk.

tapi saya akan cuba jugak untuk teruskan perjuangan menaip blog, haish tengah menaip ni saya baru lepas menguap.. tengok baru je janji nak teruskan perjungan.. cam mana tu???

apa2 pun saya gagah kan diri jugak.. insyaallah..


comelnya ya allah.. dah macam anak patung..

bye.


2 comments:

Ismi Ana said...

Hai mak buyong. Baby kak intan pe kabar? Alolo..best ah tu de baby. Hik3

Intan Saffyna said...

@Ismi Ana hi darling.. sis sehat n baby pun.. mesti la best time pregnant n tak lama lgi jadi ummi dh.. :)

 
The Author@Copyright©All Right Reserved by Intan Saffyna