Tuesday, 10 June 2014

Memanggggggg Malaassss

Salam..

baca tajuk pun dah dapat agak bertapa malasnya saya.. plus mengantuk gileerr..
biasanya saya boleh je tahan mata buat benda mengarut, tapi sejak ada baby dalam perut ni saya selalu jadi malas, cepat mengantuk dan asyik lapa je tau..

sebenarnya tadi saya tengah taip entry 1st annyversary saya 06 june lepas, tapi baru taip dua tiga ayat saya dah mengantuk gilerr.. tambahan pulak suami pun dah tido saya pun laju-laju rasa nak tido jugak..

maka tergendala-lah entry tersebut..


esok jela saya sambung entry tu, dengan nak cari gambar lagi malas kot.. padanlah dah berhari-hari saya tak update entry baru, bukak blog sendiri ape tah lagi kan.. malas sasangat.. hehehe.. bye
selamat malam.



10 comments:

Ismi Ana said...

Sebab pembawakan budak kan.. Memang centu. Haha XD

mirza syazwina said...

alalaa..comel..hehee
take a rest! ^_^

Nur Inani said...

tak mau malas sis .. nanti baby ikut :)

Farah Arina said...

tak sabar nak baca entri tu :D

shalimar yusof said...

hah...ni dh 12 june..xhapdate lg ler tu...ikkiik

p/s : bior le tau Intan xlarat nk invite jgk join GA simple dr Sha nii..nnti baby kuar leh bg adiah lain plk..http://notashalimar.blogspot.com/2014/06/giveaway-salam-kenalan-dari-blogger.html

Intan Saffyna said...

@Ismi Ana yeke pembawakan budak yang.. hehee

Intan Saffyna said...

@mirza syazwina mana ada comel sgt.. :)

Intan Saffyna said...

@Nur Inaniala.. taknak bbay pun malas jugak.. biar emak dia je malas sudah.. hehe

Intan Saffyna said...

@Farah Arina alaa.. sabar ye, akan saya usahakan utk taip entry tu :)

Intan Saffyna said...

@shalimar yusof tu la kak.. saya jadi letih sgt skg ni.. sb tu blog terabai :)

 
The Author@Copyright©All Right Reserved by Intan Saffyna