Wednesday, 20 May 2015

Dah lama tak update blog

As salam.
Bismillahirahmanirahim.

Ya betul, memang dah lama tak update blog! sejak mengandung memang rasa malas je.. ape keje pun tak jalan.. kiranya hampir setahun dah blog berhabuk tak servis.

Sampai sekarang dah ada anak pun masih ragu ragu nak update. sebab ape? sebab sekarang dah boleh  bagi alasan kena jaga anak, anak nak susu, anak menjerit.. bila anak tido boleh la update tapi bagi alasan lagi.. anak ajak tido sekali. munasabah kan?

lepas tu, sejak akhir akhir ni rindu sangat nak menaip.. rindu dengan blog..banyak story nak kongsi dalam blog untuk tatapan sendiri ngan anak anak..

agak agaknya bila ehh boleh street full time berblogging? selalu bagi tanda tanya..

in sha Allah, bila ada kesempatan..



 
The Author@Copyright©All Right Reserved by Intan Saffyna